Groot Onderwijsdebat

25 nov

ImageBeste

Ons secundair onderwijs scoort internationaal uitstekend. Toch wijzen verschillende onderzoeken erop dat het nodig is om een tandje bij te steken zodat ons onderwijs op topniveau blijft. En dat voor elk kind.

Dat is de reden waarom de Vlaamse regering de hervorming van het secundair onderwijs heeft goedgekeurd. Maar wat houdt dat masterplan concreet in? Wat verandert er concreet voor leerlingen die straks in het secundair starten? En waarom is er ongerustheid in de leraarskamer?

Om op de deze en zoveel andere vragen het antwoord te weten, organiseren De Wolken, het Vermeylenfonds en Kunstcentrum Vooruit het Grote Onderwijsdebat op zaterdag 30 november om 10 uur in de Theaterzaal van Vooruit.  Rond de tafel zitten onderwijsminister Pascal Smet, Professor Cognitieve Psychologie, Wouter Duyck, Professor Onderwijssociologie, Mieke Van Houtte en Directeur Innovatie en Onderwijs van de OESO Dirk Van Damme. Wetstraatjournalist Bart Brinckman modereert.

Wees erbij, stel je vragen en debatteer mee. Schrijf je in Bij Freya Van den Bossche via “freya@dewolken.be” en weet je verzekerd van een plaats.

Met vriendelijke groeten,

Jan Roegiers
Vlaams Volksvertegenwoordiger
Voorzitter sp.a De Wolken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: