verslagjes

Anton Walgrave & the nephews

Een gesmaakt concert! De Wolken bracht op 25 november Anton Walgrave en IZA in de Lazzy River Jazzclub.  De Jonge IZA bracht met haar diepe stem en ontroerende nummers aanvankelijk niet de nodige rust, maar wist gaandeweg het publiek echt wel te overtuigen van haar kunnen. Deze dame heeft het!

Podiumbeest Walgrave en zijn olijke neven speelden alsof het het eerste megaconcert was. De leden van de Jazzclub hebben -naar verluid- de dienst monumentenzorg moeten bijhalen om te bemiddelen. De eeuwenoude keldermuren van de club weigerden nog langer te luisteren naar de dixieland blues nummers van onze vrienden.

Toon in action

Toon in action

Onze  fietstocht tijdens de nationale feestdag

Op 21 juli vertrokken we vanuit de Speldenstraat (sp-a hoofdkwartier) in druilerig weer  voor een ontspannend fietstocht. Frank Beke en Karin Temmerman loodsten ons door de negentiende eeuwse gordel van de  Gentse Stede. Met de regelmaat van de klok stopten we even voor historische of curieuse weetjes of voor een interessante uitweiding over de nieuwe plannen van het stadsbestuur. Nat, ontspannend en boeiend.

Na de tocht zakten we terug af naar de Speldenstraat. Onze vrienden van de Muide hielden daar hun jaarlijks Verborgen (en gelukkig overdekt) Terras open.

Karel Van Miert met Anne van Lancker op onze sofa.

Vrijdag 14 maart hadden we in samenwerking met Anne Van Lancker via het Europees Studiecentrum niemand minder dan Karel Van Miert op onze sofa om te praten over het leven in en naast de politiek.

Uitgebreid verslag met levendig beeldmateriaal: <coming soon>

Eén reactie naar “verslagjes”

  1. g vermeulen maart 6, 2011 bij 7:21 pm #

    door nieuwsbrief van Jan Roegiers even gekeken naar de site. zie daar activiteiten voor 4 mei…..maar is van 2009 ??????
    dat kunt u toch liefst doen verdwijnen zeker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: